יום שני, 26 בדצמבר 2016

המדריך לבישול באמצעות מיקסרים



תחום הבישול התפתח היטב בשנים האחרונות, ופותחו כלי בישול רבים המקצרים את משך זמן העבודה. סוג מסוים של כלי בישול שחוסכים זמן רב ומאמץ, הם מיקסרים. באמצעות מיקסרים, אפשר להכין מגוון רחב מאוד של עיסות לתבשילים מסוגים שונים. הכנת העיסה במיקסר חוסכת זמן רב של עבודה. לאחר מכן, השלב של שפיכת העיסה לתבנית, או עיבוד העיסה הינה קלה יותר. אנו ניתן לכם מספר טיפים לשימוש מועיל במיקסר עבור בישול.

הכנת טחינה ביתית במיקסר:


הדרך הטובה ביותר להכין טחינה ביתית מחומרים בריאים, היא באמצעות שימוש עם מיקסרים. אופן העבודה פשוט מאוד. יש לבחור את להב הערבול, ולהתחיל להכניס את החומרים. יש להכין מראש בצד את חומרי הגלם: טחינה גולמית, שום כתוש, מים, מיץ לימון, מלח, ותבלינים לפי הטעם. לאחר מכן יש להפעיל את המכונה, ולערבל.

הכנת עיסה עבור פשטידת ירקות:


הדרך הקצרה ביותר להכין עיסה לפשטידת ירקות, היא באמצעות טחינה עם מיקסרים. בשביל לטחון היטב לעיסה דקה את הירקות, מומלץ לבחור במיקסר איכותי ומקצועי. מומלץ גם לבחור בלהב שיחתוך את הירקות לפרוסות דקות מאוד. בשלב הטחינה, מכניסים לאט לאט את הירקות המקולפים והחתוכים, אולם המיקסר חוסך את זמן העבודה של ריסוק הירקות, ונוצרת לנו עיסה טובה של ירקות. נשאר רק לערבב קמח תבלינים וביצים, ולשפוך לתבנית.

הכנת בצק באמצעות מיקסר:


אמנם הדרך הטובה ביותר להכנת בצק, היא באמצעות לישה ידנית, אולם במציאות של חוסר זמן, אפשר לקצר היטב את הזמן והמאמץ הכרוכים בלישה באמצעות מיקסרים. המיקסר אותו נבחר צריך להיות חזק במיוחד. שופכים את כל החומרים למיכל. חשוב מאוד בעת פעולת המכשיר, לוודא שהמכשיר סגור היטב, כדי שלא יצאו פירורי בצק בעת הפעולה. הבצק שמכינים במיקסר, יוצא איכותי כמו בצק שלשים ביד.

מכשיר להכנת עוגות וגלידות, ועוגיות קצפת:


מכשירי העזר הבסיסיים להכנת עוגות וגלידות, הם מיקסרים. במיקסר המיועד לערבול ביצים, מערבלים היטב את הביצה, עד שנוצר קצף טעים ואיכותי. מומלץ במהלך הערבול, להוסיף סוכר או תחליפי סוכר לקצף שנוצר. הקצף שהכנו עם המיקסר, ישמש בסיס להכנת עוגיות קצף, עוגות וגלידות. כאשר רוצים להכין עוגות קצף חומות, יש לשפוך את הקקאו במהלך הערבול במיקסר.

המאמר נכתב באדיבות אתר "Oig"
logo22.jpg

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה